Ο ξυλόφουρνός μας

Ένας παραδοσιακός φούρνος ξεχωρίζει στην καρδιά της πόλης μας στη Νάουσα !

Ο ξυλόφουρνος “Σήσαμις” του κ. Χατζηιωαννίδη στέκει στο κέντρο της πόλης από το 1964. Έχουν σίγουρα περάσει πολλά χρόνια από τότε και έχουν αλλάξει πολλά στη Νάουσα και κατ’ επέκταση στην Ημαθία. Δεν έχει όμως αλλάξει ο πατροπαράδοτος τρόπος παρασκευής του ψωμιού και οι συνταγές που ακολουθούμε πιστά από πολύ παλαιότερα. Είναι λοιπόν οι ίδιες συνταγές που επιβίωσαν διάμεσου των αιώνων και που αγαπάτε και προτιμάτε όλα αυτά τα χρόνια. Είναι άλλος ένας λόγος ώστε όσοι δεν μας γνωρίζετε, να μάθετε για αυτές τις συνταγές!

Από νωρίς το πρωί στον φούρνο μας οι ελκυστικές μυρωδιές άνοιγουν αμέσως την όρεξη. Από την στιγμή που θα βγουν τα πρώτα φουρνισμένα γλυκίσματα και αλμυρά, η γειτονιά σηκώνεται στο πόδι και περιμένει υπομονετικά στη σειρά. Ο φούρνος μας δεν σταματάει να εξυπηρετεί το πλήθος του κόσμου που τον επισκέπτεται μέχρι το μεσημέρι.

Στη συνέχεια πολλά είδη του μεταφέρονται στο κατάστημα μας στο κέντρο της πόλης όπου θα βρει κανείς άρτο και τσουρέκια με την παραδοσιακή συνταγή καθώς όλα τα προϊόντα μας έχουν προζύμι, όπως ακριβώς τα έφτιαχναν και παλιά. Έκεί θα βρείτε εδώ πάνω από 25 είδη ψωμιού, πεντανόστιμα γλυκά και αρτοποιήματα, κριτσίνια και βουτήματα, τα περιζήτητα πολύσπορα και χαμηλού γλυκεμικού δείκτη, παραδοσιακά κουλουράκια, καφέδες, αλλά βεβαίως και ορισμένα πιο σύγχρονα είδη που συχνά ζητάει το κοινό αλλά και οι επισκέπτες της πόλης μας.

Δεσμευόμαστε πάνω από μισό αιώνα στην ιστορία μας και μένουμε πιστοί στην προσεχτική επιλογή των πρώτων υλών, στην παράδοση ετοιμασίας αλλά και στην διάθεση των προιόντων μας.

Κοιτώντας πλέον μπροστά δημιουργήσαμε με την επιμέλεια της διακοσμήτριάς μας της κας. Σέρβου και το φυσικό μας κατάστημα στην καρδιά της πόλης, δίνοντας έμφαση στο ταίριασμα της παράδοσης με την σύγχρονη εικόνα ακολουθώντας τα μοντέρνα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών φούρνων, ενώ οι χώροι μας φιλοτεχνήθηκαν με γούστο και μεράκι. Έχοντας πάντα σαν στόχο την δικιά σας ικανοποίηση, προσφέρουμε όλα μας τα είδη σε ένα ευρύχωρο περιβάλλον με άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Οι πάντα πρόσχαροι εργαζόμενοί μας θα σταθούν αρωγοί στις επιθυμίες σας και θα σας ακούσουν με προσοχή.

Σας περιμένουμε!